DOBRODOŠLI VSI, KI JIH KARATE ZANIMA NE GLEDE NA STAROST IN SPOL

 

VPIS NOVIH ČLANOV

KARATE KLUB SHOTOKAN AJDOVŠČINA vpisuje nove člane. Vpis poteka v ponedeljkih, sredah in petkih ob 18.h v AJDOVŠČINI dvorana MAXIM pod letališčem. Ali pa na ostalih treningih glej razpored treningov na urniku.

Na osnovi starosti in števila na novo vpisanih članov oblikujemo skupine glede na starost vpisanih. Za tako oblikovane skupine potem organiziramo treninge, ki potekajo v AJDOVŠČINI v dvorani MAXIM pod letališčemi. Redni treningi so dvakrat na teden v PONEDELJKIH in SREDAH ob 18.h po eno uro pod vodstvom usposobljenega trenerja.

Začnemo z osnovnimi vajami, ki so primerne za vse, ne glede na starost in fizične sposobnosti članov. Tiste, ki pokažejo več želje in sposobnosti, se lahko udeležijo dodatnih trningov, kjer se usposabljajo za hitrejše napredovanje in za priprave za tekmovanja.

Po vpisu mora novi član prinesti dve fotografiji in izpolniti vpisni formular.

Ob vpisu se plača vpisnina, ki je 20€. Mesečna članarina je 20€.

Treniramo lahko v oblačilih za šport. Pozneje pa je potrebno nabaviti posebno obleko KIMONO, ki jo lahko naročite prek kluba. Na treningih smo bosi.

Vsak lahko trenira svojim sposobnostim primerno. Karate lahko treniramo kot šport oziroma kot tekmovalni karate, kot veščino in življenski stil ter vse življensko dejavnost, ali kot rekreacijo in način razgibavanja.

Vabljeni so vsi ne glede na starost in spol.

 


nazaj